نادر حسینی، مدیر کانون تخصصی قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت در گفتوگو با شبکه خبر دانشجو، با بیان اینکه دوازدهمین دوره ختم قرآن کریم با عنوان «محفل 30 روز با قرآن»، همچون سنوات گذشته در ماه مبارک رمضان در مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیای رشت در حال برگزاری است، تصریح کرد: این مراسم با استقبال بی نظیر مردم، بخصوص بانوان و جوانان همراه شده است.
وی قرائت روزی یک جزء از قرآن مجید توسط دو تن از قاریان برتر استان و تفسیر موضوعی آیات را از جمله برنامه های محفل 30 روز با قرآن خواند و افزود: هر روز با توجه به آیات تلاوت شده، مسابقه مفاهیم بین شرکت کنندگان اجرا می شود که در پایان ماه مبارک رمضان به 70 نفر به قید قرعه جوایزی اهدا می شود.
یادآور می شود، محفل 30 روز با قرآن همه روزه از ساعت 16 تا 18 در سالن وارش مجتمع فرهنگی هنری خاتم الانبیای رشت در حال برگزاری است. |